RFF växer!

Inbjudan till

Informationsträff 13 november 2013!

Intresset för medlemskap i Riksförbundet för Förstärkt Familjehemsvård, RFF, är stort och det är med glädje vi kan konstatera att allt fler vill göra gemensam sak med oss i vår strävan efter en kvalitetssäkrad familjehemsvård.

För att försäkra eventuella blivande medlemmar om att ansökningsförfarandet hinns med innan årsmötet 2014, har vi valt att bjuda in verksamheter, som bedriver konsulentstödd familjehemsvård, till en informationsträff. Syftet med träffen är att kunna informera om vad förbundets verksamhet omfattar, om vad RFF erbjuder sina medlemmar och om vad som krävs för att bli medlem.

Kl 13.00 onsdagen den 13 november 2013 hoppas vi få möjlighet att träffa er. Vi kommer att vara på Skyddsvärnets konferenslokal på Hornsgatan 113, nb, Stockholm. (Telefon 08-729 17 30)
Vi börjar med att äta lunch tillsammans, pratar sedan ett par timmar och avslutar med en kopp kaffe. RFF bjuder på förtäringen.

Låter det intressant?

Anmäl er på info@rff.se, per telefon: 0122-210 60 eller mobil: 0706-31 03 90.
Vi är tacksamma om anmälan sker senast den 4 november, så ser vi till att lunchen räcker till er alla. Eventuell specialkost uppges vid anmälan.

Observera att ni också har möjlighet att delta i RFF:s seminarium kring försäkringsfrågor inom familjehemsvården för både barn, unga och vuxna. Seminariet äger rum kl 10-12 samma dag och på samma plats.

Jenny-Ann Larsson

Ordförande i RFF